ojoj vad tiden går fort när man har roligt

Jaha början på ny vecka.
Förra veckan va one of a kind.
Hm tenta onsdag-torsdag. bland det värsta jag varit med om... fan man blir ju hlt slut. Det värsta var ju att det var så jävla fint vder och jag missade det :( fick mig en timmes promenad iallafall och SOM JAG NJÖT!!
Men ja nu är tntan iallafall över vilkt är skönt. Hur det gick? ja int fan vt jag, får väl se när man får tillbaka den..
Men självklart var vi tvugna att fira att tentan var över med lite tentaröj på fredan. Förfest med två stokholmare :) avslutade kvällen med sanna och ellen på BÅTEN!! grymt roligt hade vi där. Dit ska vi lätt igen!! GILLAS!!    hem och sov 4 timmar sen var det dags för jobb... inte så genomtänkt men tycker jag klarade det kanon ändå... var nog pigg för jag var övertrött?!! :P Sen var det dags för släktkalas. ja har man blivit gammal så har man... men det blev en trevlig kväll med släkt och vänner :):) Pojken min blev godkänd av släkten.. har inte hört något annat så :) jag är så lycklig!! En timmes mindre sömn tackvare klockan gillades inte... alldeles för lite sömn denna helgen. men vad ska man göra, man är bara ung en gång !!  En lugn söndag väntade sn men tyvärr inte så som jag ville ha den...

men nu är det ny vecka och jag har 5 jobbdagar framför mej sn är det äntlign dags för Guldkanalens dansgala. Fy fan, kan mana vara mer pepp? Får jag låna din fru ikväll? Inget stoppar oss nu.. ja jag ska dansa så hela golvt skakar till Black jack!! Läääääängtar! så himla länge sen man fick höra dansband nu så kan inte säga hur myckt jag ser fram emot det!! och massa vänner ska jag dit med, kan inte heller gå fel!   aaaah ge mej lördag NUUUUUUU!!


fan jag hatar det. vet jag borde skita i det men vafan ska jag göra? TRÖTT TRÖTT TRÖTT på det!!

nu är jag här igen

Hemma har jag ju varit ett atg n u men bloggen har fått sig en (låång) vila och folk har klagat lite så nu startar jag upp den igen :)

Och varför skulle jag inte göra det? Mitt liv är ju så bra just nu :) ja jag kan inte tänka på något som skulle vara bättre. Jag har ett jobb som jag verkligen gillar. på Jätte Kul i Lund. visste det är bara n liten leksaksaffär men jag har vrkligen jätte kul med dem som jobbar där :) Kom in och hälsa vet jag ;)
Pluggar idrottsspykologi n gång i veckan vilket är kul och det är precis lagom ;)
Fotbollen går så himla bra just nu. Ser verkligen fram emot serien. WOW jag känner att detta året kommer vara vårt år. Vilket lag vi har! både på och utanför planen.!!! Ni är guld värda.
Och nu har jag Martin också :) precis vad jag behöver och precis allt jag kan önska mig :)

Japp vad händer nu då? nu kommr jag stänga omvärlden ute i två dagar (för utom en liten stund imorgon då jag ska med ellen och kolla på en lägenht :)) för nu ska jag ha min första hemtenta. Japp är verkligen nervös :S känns så jobbigt... haft arbete vi skull lämna in som har tagit hela förra veckan och nu kommer detta. jag behöver en paus. . . .

Hemma i sverige igen? japp jag ska inte ljuga, visst är det skönt att vara hemma. men självklart längtar jag tillbaka varje dag. det som jag hade där nre kan inget ta ifrån mig och vill så gärna göra det igen. Vännrna, folket man träffade där nere... saknar verkligen . spciellt laget. men det gäller att hålla kontakten och dt ska jag verkligen göra!! 
En annan sak - fick ett brev från min lilla flicka jag var au pair till idag.  Världens sötaste unge. japp jag måste komma tillbaka dit igen! "Lotta jag kommer alltid se dig som en storasyster" hon är väldens sötast ung :) !!

japp snabbis bara vad som händer och att jag nu har börjat skriva ign :) för nu ska jag avsluta för snart börjar Cougar Town som är typ det bästa just nu. Hon är så jävla rolig. 40 är ju det nya 20 så då behövr ju inte jag oroa mig att jag börjat bli gammal ;)

 Tänker ofta tillbaka på tiden i Australien. Går inte att inte tänka på det. Jag kunde inte haft det roligare på resan :)

JAG VILL VA BRUUUUUUN IGEN!!

RSS 2.0