BackPacker livet!

Som sagt vi hade 3 dagar i Mission Beach som var en perfekt mjukstart pa det hela. Ett litet mysigt hostel bara 50 meter fran stranden och trevlig personal. Manga mysiga pratstunder/kvallar har vi haft pa stranden :) Men det ar dyrare an vad vi nansin trodde det skulle vara..usch detta kommer bli jobbigt. Men som sagt det galler att leva billigt och bra. Vi ar ute och motionerar varje dag ( och jag har sa otroligt ont i mina vader efter att ha sprungit pa stranden nu, vad ar det egentligen??) sa nar vi kommer hem kommer vi vara bruna och smala. Sen har vi kommit pa det absolut basta sattet att leva, just nu lever vi pa 3 kronors soppa, pasta, vitt brod och ol :P haha, vilken livsstil men det passar oss.

Nu ar vi i Townsvill, sa far se hur vi kommer klara oss har. Ska stanna har i 4 dagar sen beger vi oss vidare men vart berattar jag inte an :P :) far bli overaskning.

MItt storsta problem, HATAR att packa. jag kommer helt arligt fa kasta bort nagonting pa varje stalle :( aj aj aj mina axlar!
Sa till alla som nagonsin ska resa bort, ett litet tips : lagga fram alt du akn tanka dej att ha med dig  OCH SEN TAR DU BORT HALFTEN!!! men okej jag har anledning. jag bar faktiskt runt pa ett helt ars liv!!

Hej hej sa lange, glom ej att ga in pa matildas blogg dar hon har lagt in lite bilder fran Mission Beach :)

sista veckan i Cairns...

mandag: en valdigt lugn dag tog jag och matilda pa stranen igen. kan det bli battre ?

Tisdag: tog vi oss upp till Port Dogulas. Helt underbart! Bade fint vader och jag alskar vagen upp dit. Vi hade en valdigt mysig dag. Vi avslutade dagen med en lang promenad hem, javla buss kan inte kora oss hem sa vi fick ga fran Stratford till Kewara Beach, nu vet forstas ni inte hur langt det ar men det ar langt..och speciellt nar man gar dar nar dte ar morkt. Tog oss en timme att ga, valdigt duktiga tyckte vi vi var (och alla andra blev ocksa imponerade!!) Killarna tranadfe dock precis nar vi gick forbi sa in och tog en titt sen fick man direkt nya krafter ;P haha



Onsdag: Blev en slappe dag idag med, vi var dock duktiga att trana pa morgonen men sen var vi lite lata. trott efter gardagen :P Sen pa kvallen var det dags fpr min sista traning.. hmm, lite tradet mken inget spec. DOCK EFTERAT!! vilka javlar. De hade gjort en blandning i en spann. Dar var gradde, vatten, mjol, honung, vitlok.. ja massa skit och det haldede over hela mig. tack for den och det smakade skiiiiit!! :P inte slutar vi dar inte, de hade en burk med raklodder som dom sprejade ner mig med men dar kunde jag iallafall ge igen sa det blev ETT JATTE KRIG!! haha vilken sjuk kvall! och jag kommer sakna dessa knasbollar.. :D

Torsdag: Antligen begav vi oss ut till revet :) lite daligt vader men revet gor en aldrig besviken. Usch kommer sakna det, 5 gangen nu ju. har blivit som ne vana och alskar det bara mer och mer! matilda var ocksa nojd sa det var ju bra!! Nog bland det basta vi gjort hittills":) mste poangtera vad trott man blir efter. sa hem och snacka skit med Pat och Karryn och sen SOV.

Fredag: Fixar dag. akte emd Karryn och fixade allt for kvallen festande. Sen vidare till matchen. Usch det var valdigt trakigt och jobbigt. manga fina tacktal och allt, grat ju nastan innna  matchen ju... usch va bra dom ar. Matchen nu da, joda sprang som aldrig forrr. vill ju att dom ska minnas mig :P haha. inte precis var halvlek dne forsta men sen kom dne andra. Fick iallafall avsluta sesongen med ett mal :D ytey vad glada alla blev och vi vann desutom matcne :D Kunde det bli battre ? NEPP, och nu fick jag sjung sangen for sista gangen !! Vilket tryck!! :) Efter det var det dags for min avskedsfest och PYJAMASPARTY :P haha. Sakallad "Stratford ladies sleeping Fashion Show"haha. Jag har verkligen hittat varldens basta kompisar. vilket harligt ngang. jag fick jatte mycket, en trojja de alla hade skrivit pa, (dock pinsam for dar va brost pa den emn sant far man ta :P), ett jatte fint kort dar alla hade skrivit halsningar (usch va tararna rann) HELIUMBALONGER :D hahah ja jag bjuder dem pa den, sa lange de skrattade och det gjorde dem :P och till sist en pase med massa skit saker i men i botten hittade jag 50dollar de hade lagt ihopa till. Usch vad jag tycker om dem allihopa!! Den basta kvall jag haft pa lange. Vi hade evrkligen jatte roligt allihopa. Kunde inte avslutas battre. Vi snurra med sopkvast, at apple flytande i vatten, catwalk, kortlek..helt enkelt valdigt roligt!! ja en lyckad kvall som tillslut avslutades vid 4.. VILKA HARLIGA TJEJER!!'


Lordag: ingen rolig dag :P haha trott och nog inte manga som madde jatte bra men vi overlevde. Ingen kommer iallafall att glomma den kvallen ;) Ja som sagt tror ingen gjorde mycket den dagen. Vi avslutade med att ga och se pa herrarnas matcher, min sista gang :( men usch vad vi gillar det. Uppvarmning utan trojor. MMS MUMS MUMS!! tror Matilda ocksahitta sig en snygging, jag har ju redan min..HUMANA... ;) dock skamde karryn ut mej totalt nar hon fick varldens snyggaste oh sexigaste kille att ta ett foto med mig, han stallde doch upp utan problem och nu i efterhand sa far jag val tacka henne. haha.. Sa ja som sagt denna helgen har nog varit den basta pa hela aret ;)
 oooh va jag njuter!!

sondag: packa packa packa!!!!!!!!!!!!!! men vi fick ner allt tillslut, dock maste jag nog ransa for ojoj vad tung :P kommer komma hem med STORA muskler :P

Sen akte vi vidare till Mission Baech dar vi ar nu. Haft trevliga dagar, stranden ar obeskrivlig, helt underbart helt enkelt. och nu TILL MIN STORA OVERRASKNING!! Idag gjorde jag det basta och mest haftiga som jag nansin kommer gora tror jag!! SKY DIVING!!! Shiiiit va laskigt det var men nar man val kom utanfor planet var det den basta kanslan i varlden. Man hade sen 4 minuter flygning (DAR JAG SJALV FICK STYRA :D) och man kunde se flera mil, obeskrivligt!!Vilken adrenalin kick!! aaaaah, har film pa det sa ni alla kan fa se senare :P ahha. Mne som sagt, det var det basta jag har gjort och hoppas ni ar stolta over mig dar hemma for det ar jag, och vart VARENDA ORE var det :D haha men tank sahar istallet. Jag overlevde :) haha
Nu ska vi stanna har tva natter till sen beger vi oss vidare till Townsville, hors nar vi ar dar!!
<3 xoxo

Humana-humana-humana..

Humana-humana-humana, draggel draggel draggel..
Var och kolla herrarnas match igar.
HERREGUD!! Lee, maste vara skankt fran gudarna.
Noterar vad matilda sa, "han ar filmstjarne-snygg" och det ar han verkligen! han ar olagligt snygg!
hade berattat for matilda om honom och hon hade HOGA forvantningar men som sagt hon blev inte besviken!!
han ar sa snygg sa det gor ont!! och nar han tog av sig trojan, ja jag kunde grata sa lycklig jag var ;P ahah. det ar det basta med lagen har nere, alltid efter matcherna da aker trojorna av.. och det gillar vi. HUMANA!!
Na men helt sant han ar verkligen den snyggaste pa denna planet! For honom hade jag sjalvklart stannat har nere i all oandlighet!
Sa pa lordag blir det min sista match att aka och kolla pa och fa se honom for sista gangen, japp det gor ont men sant e livet!
JAG AR KAR!!!

en hel vecka med soooooooool och lite brak

Hej hopp gummi snopp :P
Nu ska vi skryta lite for vi har haft sol och over 30 grader i 4 dagar nu
sa det har varit bad och sol varje dag, har fatt vara komentarer men det skiter vi i for det ar detta vi svenskar gor!! Vi ligger och solar. Bruna ar vi redan, juum juum det gillar vi.

Igar kom dock dagen! BRAAAAAK!!
tydligen sjunger jag fult, dansar hemskt... men matilda pratar fult och mobbas mycket. men sen maste ju tillaggas att vi har valdigt roligt nar vi brakar! Sa fran och med nu pratar vi bara med varandra genom oss sjalva :P Na detta ska nog ga bra, tank det ar bara 4 manader vi maste sta ut ;) ahhahaha
maste tillaggas att jag gillar inte lillasyster joghansson heller for tydligen haller hon med stora-hogtalande-matilda :P

Men vi har haft flera otroligt roliga dagar, Tillochmed matilda kan erkanna nu att man inte kan lata bli att shoppa. har varit duktigsa och sparar vara pengar men ibland maste man ;)
Sa har kommer lite av vara bilder fran vara forsta dagar, och fler kommer det bli :)

Sa har mysigt hade jag och pojkarna de sista dagarna :)
Sa har mycket hade jag att packa :P
Sa har kul hade vi pa lagfest :)
Antligen stranden, kan lova vi ar brunare an vad det ser ut har!! detta ar forsta dagen ;P
Mys promenad pa stranden pa kvallen :)

BackPackers !!!!!!!!

jaha nu lever vi livet for fullt som backpackers. matilda har varit har i en vecka imorgon och i sondes "flyttade vi ut" fran familjen Boicos sa nu lever vi med ryggsackar pa ryggen. Eller inte riktigt an kanske , fick lov att bo gratis hos min lagkapten och det tackade vi ju inte nej till, gor allt for att tjana in pangar. Hur gick det nu i sondes da? Jo packningsdag kallar vi den dagen. Som jag kampade, matilda satt mest och sa att "det far du inte plats med! Hur mycket skit har du egentligen med dig ner hit? INTE MER SKOOOR!!!" haha na men hon var valdigt hjalpsam. jag blev overlycklig nar jag lyckades fa ner alla mina saker i min stora backpack och en sidovaska (alla fotbollsgrejer i en annan men det slanger jag om tva veckor!!) sa allt var frid och frojd fram tills vi skulle lyfta upp och ga med allt. HAR ALDRIG HAFT SA ONT I AXLAR OCH RYGG!! sa tyvarr maste jag borja om igen och plocka ut sabnt jag inte behover och sen skicka ner det till Sydney... men men sant e livet. Nu ar iallafall jag och matilda inne i cairns och jag visar henne runt och igar hade vi EN HEL DAG pa stranen :) saaa skont. och ingen kan klaga FOR DET AR DETTA VI GOR! Nu ar vi backpackers, kan faktiskt inte vanta det ar en speciell kansla och jag tror att detta ska bli skiit bra!
Nu ska vi ut i solen igen och ga och ata tror jag.
Hors snart igen tror jag, ha det bra alla ni som snart borjar skolan och jobbet for nu ar sommarlovet ar slut och mitt och matildas har precis borjat :D
(bilder kommer nagon gang :))


8 manaders vantan!!

jag har nog inte fattat det an. HON AR HAR!!
antligen!! igar stod jag pa flygplatsen for andra gangen och vantade.
det ar sjalvmord att vaar dar for tidigt och behova vanta. Tararna rinner ju redan innan dom kommer ut :P
Men det var en valdigt harlig kansla att kasta sig i hennes armar.
Hon var sig lik :)
Vi spela fotboll med banrnen och kan saga er att dom alskar Matilda :) ahha.
Tyvarr fick jag tvinga med matilda tll min traning dar hon satt valdigt trott och frusen :P stackars liten.
sen hem och ligga och prata, nagot jag har saknat valdigt mycket. Kandes sa annorlunda.
jag vaknade nog 5 ganger under natten, tror det ar for att jag absolut inte ar van att ha angon annan i rummet
men vaknade med ett leende pa lapparna nar jag sag henne ligga dar pa morgonen.
Matilda sov som en stock och det var ju bra for henne for idag ska vi borja min packning...
haha maste erkanna at jag har INGEN ANING om hur jag ska fa plats med allting :P inte matilda heller.
men men pa angot satt ska vi nog fa ner allt, onska oss lycka till :D

RSS 2.0