FRASER ISLAND <3

Nu har vio kommit tillbaka efter 2 dagar pa FRASER ISLAND. For er som inte vet det sa ar det varldens storsta sando!!!! det betyder alltsa att det inte finns nagra vagar eller sa utan bara sand och allt annat vackert :) var dar for 7 ar sedan och det var exakt lika underbart som jag mindes det!!! Ah vad jag alskar den on. Det ar och kommer alltid att vara min favorit o. vi gjorde sa otroligt mycket dar sa det blir lite mycket och trakigt for er att lasa sa jag tankte jag lagger upp lite bilder istallet eftersom en bild sager mer an tusen ord! :D
Lake Wabby
 sa branta sandbackar att man kunde springa o kasta sig i :)
...och rullade ner for :)
 Drack renaste vatten i en Creek, inget kloakvatten dar inte...
 Lake McKenzie



Ja tyvarr tar det lang tid att lagga upp bilderna och nu maste jag ga men nasta gang lagger jag upp fler, det lovar jag!! ha det bra allihopa och fortsatt las :D

Hevey bay WOW vad haftigt

Nu far jag val beratta om var dag ute i outbacken. haha det var riktigt haftigt. Lite mycket dotid och sa ibland men nar vi val gjorde saker sa var det obeskrivligt.
Ridning ute pa falten nar ett gang av 10 kangrur hoppade forbi var sa haftigt. da kandes det verkligen att det var pa riktigt! Sen korde vi motorcyklar, det var jatte roligt. Aven fick vi mjolka kor och lara oss anvanda piskor :P haha en bra och rolig dag!! vard att komma ihag!!

 Vi vet att det ar pinsamma bilder men det bjuder vi pa!!

sen spenderade vi en natt pa bussen. hmm smart val? svart att halla mig vaken till kl 1, inte alls bekvamt i bussen men som sagt nu tjanade vi in pa en natts boende sa :P :)

Positivt var att vi kom till hervey bay :D  det gillar vi. Igar var en valdigt trott dag bara men gjorde ingenting for var tvugna att ga upp tidigt idag for vi skulle o titta pa valar :D sa javla haftigt var det. det ar helt obeskrivligt och kan saga att dett ar i toppen pa min lista nu!!! ah shit det var bara gelt enkelt sa haftigt!! Sa ikvall kommer vi somna gott och lyckliga.


Mer aventyr vantar framfor oss, kommer tillbaka om nagra dagar!! :) :)
(hoppas ni gillade fotona)

we are rocking in Rocky

Jaha vi lamnade Arlie beach och tog oss vidare till Mackay.
hmm bra val? njaa.. nar vi kom dit fick vi hora att dar var inga ladiga rum sa fick ta in pa hotel. Men vad gjiorde det? Vi levde livet, ellr vi tog igen oss. vila kolla film och bara hade allmant trevligt bara vi tva utan massa andra folk runt omkring oss. Sa helt ok om vi kan saga sa!
Dagen efter fick vi dock flytta till ett backpackers igen, vi ar ju som sagt inte gjorda av pengar! ett litet stalle emd inte sa mycket folk, helt ok. Dock var vi fortfarande trotta och spenderade mesta tiden inne pa rummet och tog det lugnt. Visst vi blev inte valdigt imponerade av Mackay, fanns typ inget att gora dar - varav alla andra satt och drack for det var tydligen det man gor i Mackay. Har nog sett det sjukaste drickspelet nagonsin men haha vi som inte dricker kan skratta.  Som sagt i mackay hande inte sa mycket men nar man larde kanna alla pa hostlet sa blev det okej, filmtittande varje kvall/natt blir man aldrig besviken pa :p
men efter 4 dagar dar had vi fatt nog och drog vidare till Rockhampton dar vi ar nu. Lite mer och se men fortfarande inte som de andra stallena. men man far val testa pa allt eller hur. Nu har vi iallafall bestamt att vi ska dra ut pa en ranch ute pa landet en hel dag, ser verkligen fram emot det !! COOLT! sa nasta gang kan jag beratta lite md om det.
For ovrigt har vi det jatte bra!! tagit ett litet "break" fran solandet men det tar vi igen senare.
Sa har mysigt hade vi det i vart hotellhum och unnade oss for en gangs skull :P

Paradiset...

Jaha nu har vi (antligen) lamnat Australiens Hollywood, Bowen. anledningen att jag kallar det det ar for att det var har de spelade in lite delar av filmen australia, precis bredvid vart hostel faktiskt (:, och de har en "Hollywood" skylt. haha - Bowenwood :P

Men nu har vi tagit oss ner till Airlie Beach - "staden som aldrig sover" for det fick vi uppleva forsta natten nar vi var trotta efter resan och de hade fest precis utanfor vart rum och vi inte fick mycket somn forrens vid 6. Men men sant i livet for ikvall blir det utgang och vem vet aknske vi som haller alla andra uppe da.
Nagot annat jag akn beratta om Airlie Beach var att vi akte ut till Whitsundays igar. Nu har jag verkligen hittat mitt paradis. trodde inte att det fanns pa riktigt men detta var de vitaste stranderna och det blaaste hav jag nagonsin har sett. Oh skulle kunna stanna dar och njuta i all oandlighet :) japp vi har nog hittat var favorit plats.




yey jag ar har och jag ar lycklig <3



 Sa ju att det var dne vitaste sand jag sett :)

Hoppas ni uppskattar bilderna och blir avundsjuka for ibland blir aven jag lite avundsjuk pa mig sjalv ;) ahah.

Imorgon bar det av mot Mackay. Kanns som vi ar halvags snart men vi vet att vi har manga veckor kvar.
Sa kommer nog lite mer information om nagra dagar. Ha det bra
Bye mates

Maste bara forresten gora er lite mer avundsjuka och beratta en sak. vi har inte haft regn pa over en manad nu, eller jo for nagra dagar sen och da duggade det som langs i 5 minuter :P ahha. tankte bara skanka lite varme till er dar hemma i hostmorkret !!

BILDER

nu ar det sa att for en gangsskull har jag  lite tid over och tankte da att jag kan lagga upp lite fler bilder for er som ar intresserade. men glom inte att lasa inlagget fore dar finns lite mer om VAD vi gor :)
Titta och njut
Townsville pa kvallen, saaa mysigt
Castle Hill :)
Vi har det underbart
 Utsikterna har ar helt underbara :)

andra veckan

Tanka sig, vi ar redan inne pa var andra vecka. Och arligt talat sa har vihunnit med mycket kanns det som.
Vi akte till Mission Beach som sagt, efter det akte vi till Townsvill. Dar blev det vand\ring upp for ett berg :)(kanner oss valdigt duktiga) och utekvall..sen ute kvall men bara trevligt!!

Har har ni Townsville, valdigt mysig tycker vi.
Berget i bakgrunden var dte vi vandrade upp for. Maste dock tillaggas att det var minst 30 graderoch stekande sol nar vi gjorde det. Traning for den dagen? Ja vi tycker det.

Val uppe pa berget, MED MYCKET FIN UTSIKT!!

Townsvill i nattaljus ;)

Sedan drog viut pa havet, eller ut och ut vi akte ut pa Magnetic island, jatte mysig och fin var den.
Stannade dar i tva natter. Forsta dagen (sondag) var en slappe dag, var valdigt trott, hade ju somsagt en valdigt tung kvall i fredesoch det satt i annu till idag :P Och annars gickvi mest runt och kollade runt, sdag vad som fanns och hyrde cyklar for dagen efter. Ja det ar sant vi hyrde cyklar. Ni ska veta att dte ar en valdigt stor o och vi tankte istallet for att aka buss runt, varfor inte cykla? STORT MISSTAG :P for det var VAAALDIGT \mycket hoga backar.uuusch i den javla varmen. vet att man inte ska klaga men ibland kan det bli for mycket!! Men vi klarade oss hela dagen, en trevlig dag dar vi fick semycket!! och bada i otroligt blatt vatten :)
maste beratta om var festmaltid ocksa, jag erbjod matilda KANGRU och hon alskadedet :)muuums,lange senvi at samycket opch gott eftersom vi bantar har nerenu :P haha, inte riktigt santmen vada man far ju leva snalt. men detta kommer vi ha fler ganger:)

Magnetic Islands stora stenar och Townsville i bakgrunden :)

Vi fick trevligt besok under middagen :)

ja sahar ser det ut nar man bar runt pa sitt liv. fy fan langtar redan INTE tills jag ska ha upp dne pa ryggen igen

Nu har vi iallafall kommit till Bowen, eller vi har forresten varit har i snart en vecka. Och med detta kan jag saga att VILKEN HALA DETTA AR. haha. na men det ar sant finns verkligen inget att gora. Vi har avrit pa stranden 4 dagar i rad, visst det ar mysigt mn varje dag har ju sett lika dan ut. na nu ar vi trotta pa detta och ska dra vidare om nagon dag. Har dock traffat trevliga manniskor. jag hade en svensk i mitt rum som har raddat manga av mina trakiga dagar. sa helt bortkastat var det val inte. Igar var det dock forsta gangen det hande nagot. Det var "Beach party" med alla fran hostlet. roligt varre., eller det var mysigt iallafall. :)
Sa nu galler det att sta ut de sista dagarna och sen bar det ut pa nya aventyr mot nya mal :D

Aven om Bowen ar trakig sa kan vi ju verkligen inte klaga pa stranden. wow vad underbara dagar vi haft har !!

manga killar behovdes for att fixa elden till beach festen. :P

Manga manga halsningar fran mej och matilda :) Vi ar sa lyckliga och glada och matta for en gangs skull :P for igar blev det kottbullar :D MUMS!!

Lovar att avar lite battra pa att uppdatera sa alla ni vet vad som hander, och jag har ju fatt klagomal pa att jag inte lagger upp tillrackligt manga bilder sa ska forsoka bli battre :)


RSS 2.0