en vecka i verkligheten

Torsdagmorgon och för en vecka sen vaknade jag upp första gången i min egen säng på väldigt länge.
och vilken vecka det har varit. Har faktiskt inte haft s svårt att sätta mig in och s. Har fått mig lite jobb, hunnit allt jag har velat hinna med.
Men igår gick det för långt!! ska ut och köra och går utanför dörren och det är 0 gradigt!! nä nu får det ge sig - alldelles för kallt. hur ska jag kunna överleva detta är jag hade värmebölja ca en vecka tidigare?!
Ja nu väntar en trevlig helg med jobb och vänner. detta ska nog bli bra :)
 Bilder gör att vi kommer tillbaka till den underbara tiden så nu när jag sitter här och fryser tänker jag på vårat äventyr ute i vildmarken där det var 40 grader, snacka om skillnad mot sverige :)

Borta bra men hemma bäst!

ja som sagt den 25 november var dagen vi hade lämnat vårat kära australien och återvände till Sverige och "verkligehetn".
Visst var det lite skönt (speciellt efter flera lååånga timmar på flyget) och ne väldigt fin välkomstkomite fick vi :)
 haha ja men nu är vi hemma :)
 haha ja vilka "små" väskor vi hade med oss hem :P

Men nu har man haft några dagar hemma och vilka dagar det blev.
Så himla kul óch skönt och inte minst ROLIGT att överraska vännerna.
Men ja skratta bäst som skratta sist för nog blev vi ocksa överraskade när jag och Matilda blev bort rövade med ögonbindlar av Ellen, Sanna och Angelika i lördes. Trodde man skulle få en lugn kväll med vänner och innebandy, mat och chips o dippa...men ack vad vi hade fel. Ögonbindel i 1,5h, in till matilda och tvingas av med kläderna och på med höga klackar!!  och sitta i bil och gissa var vi var (hade ju inte en aning) . Upp på något högt som senare visade sig vara en scen och sen åkte ögonbindlen av och har aldrig sett så mnga personer som skrek. Trodde inte det var sant och vara svårt att hålla tillbaka tårarna. Kan inte tänka mig att jag har så många kompisar. Så det kunde ju inte bli en dålig kväll -  nä den blev den bästa kvällen jag kan tänka mig. HEL NÖJD MED KVÄLLEN.!! Får ju tacka Ellen och våra systrar Lina och josefin som har varit s underbara och gjort detta för oss. Får hitta på något sätt att betala tillbaka :) Ni är guld värda. ja alla som var där och firade oss är guld värda !! <3
 ögonbindlar och blinda :P
 shiit vad mycket folk där var
 Världens bästa :)

 
Ja jag mste beratta att jag ljuger om jag säger att jag inte längtar tillbaka. Dessa tre månader och lite till har varit så underbara ( ja hela året men nu menar jag allt jag fått dela med matilda)
ja som sagt allt bra har ett slut och jag kan lova jag hade inte haft så roligt, jag hade inte haft så underbart om jag inte hade fått dela det med dej M. Ja som sagt det ända jag vill är att få tacka, och nu löngtar jag bara tills vi kan sitta och minnas våra minnen tillsammans. är bara vi som kan det. Vi är OSLAGBARA!! :)
 <3 kommer sakna vra stunder, känner mig ensam nu när jag sover ;)

RSS 2.0