Ayers Rock Trip :) (del 1)

Wow vilka tre underbara dagar vi har haft!!

Dag 1:
Det blev att ga upp tidigt, bussen lamnade Alice Springs redan halv 6.
Vart forsta stop blev efter en timme dar vi fick chans att rida kameler :D
och det gjorde vi sjalvklart!!
Sen akte vi vidare, timmar blev det... men sghit vad coolt och annorlunda det ar dar ute i outbacken!
Sitter man dar och tittar ut och far se en stooor sten-trodde det var Ulluru och blev jatte glad men icke det var bara "Fululluru" haha.
Tillslut kom vi fram till kings Canyon. med 40 grader i luften skulle vi ga en 6 km lang promenad (6 km kan inte vara sa jobbigt?) det var dom varsta 6km nagonsin!! varmen tog slut pa en och vatten drack men MENM det ar verkligen inte gott varmt :( Men oj bvad fint det var sa det var vart varje svettdroppe och man klande ju sig lite stolt sen eftersom den var tankt att ta 3,5h men vi gjorde den pa 2,5 :D
Sen akte vi vidare till campingen for kvallen. detta var helt sjukt...
det ar skiiit varmt (aven pa kvallarna), dom tander en stor brasa sa det bara blir varmare och till middag fick vi den hetaste curry jag nansin har smakat :P helt sjukt.
Var helt slut sen sa det blev ratt tidigt i ,kan inte saga sang sa sager Swag :) dar lag man typ i en timme och bara
tittade pa stjarnorna, sa otroligt mysigt.
 Kings canyon :)

 "Fululluru" :P

Dag 2:
vaknade precis innan solen gick upp sa vi tog frukosten och gick och satt oss pa en sandhog och foljde solen nar den gick upp :) sa himla mysigt var det!
Men inte nog med det, vi var tvugna att aka vidare sa 6 lamnade vi campingen och akte vidare till Kata Tjuta. Coola stenar, ser roliga ut :P och dar tog vi ocksa en promanad... dock inte lika lang men den var minst 5km.. och det ar inte roligt att det ar 41 grader idag.. shiiit ska aldrig klaga nar det ar varmt igen for inget kan nansin ga over detta!! :S
men det var en trevlig promenad... :) berattar mer senare :)
vi akte till var nya camping, och dar tog vi en lugn eftermiddag i 3 timmar typ, bara ligga i poolen den varmaste tiden av dagen ar precis vad vi behovde.
Sen var det antligen dags att aka till ULLURU :D men nu ar det sahar att jag maste ga sa ni far vanta nagon dag sa ska jag beratta om allt det underbara :)
en sak bara: nu far det avar nog, VARLDEN KAN INTE VARA SAHAR LITEN!! vad ar oddsen att en fran mitt fotbollslag i Cairns ar pa samma camping bara en vag bort i mitten av australien pa exakt samma dag ? :) helt sjukt men trevligt var det att traffa henne :)
Vem kommer jag traffa har nast?
 Soluppgangen :) Kata Tjuta.

men kommer sen ...

Kommentarer
Postat av: Angelika

Tänk sen när du kommer hem till lilla Revinge, då kommer du stöta på mig ofta.. :D tänk vad revinge är litet ;) <3 miss you!!

2009-11-17 @ 22:25:09
Postat av: Elise

nästa... mig? ;)

2009-11-18 @ 22:30:35
URL: http://lisessa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0