Ayers Rock Trip (del 2) + Sydney :)

jaha var var jag nu sist?
jo just det, vi hade haft en heeeelt sjukt varm dag.
Ni kan inte forsta hur varmt det var, det var faktiskt for varm.
Natterna nar man ligger under stjarnorna ar inte heller sa skona, fatta att amn ligger utan tacke och allt och ligger och svettas? na da har det gatt for langt. men jaja.. vi ar ju inne pa dag tva.
Sa nar klockan narmade sig 4 akte vi buss igen och antligen denna gangen till Ulluru :)
wow vad haftig den var. tog en liten rund dar dar han berattade lite historier och sa om den... ja kolla mest runt och va sa glada att vi var dar :)
Nar klockan sen narmade sig 6 satt vi oss i bussen och korde till en plats for att se ulluru i solnedgang :D saaaa otroligt fint var dar. okej dar av lite moln sa en jatte fin solnedgang blev det inte men ulluru ar fint anda :) Sa har ser Ulluru ut pa nara hall :)

 Japp jag och Ulluru :)

 Puss pa Ulluru

Pa kvallen skulle man val egentligen ha gatt och lagt sig eftersom upp tidigt som vanligt men istallet borja vi nagra stycken att spela "maffia". haha vilken sjukt rolig kvall man hade. och vilket roligt gang vi ar pa resa med :) sa ja som sagt blev en bra kvall..och kom i sang vid 12 :O

Dag 3:
ja det blir bara varre och varre :P Upp 04.40 idag!! shit vad man var trott... och morkt var det ju sa det kandes helt fel. Men ja ska man och se ulluru i soluppgang sa far man ju ta sig upp tidigt :P ahah. Det var nog forsta gangen jag fros lite nu pa 4 dagar. (vet man borde inte klaga) Men det blev en jatte mysig morgon. kan inte fa nog av Ulluru :D
Efter det korde vi fram till ulluru igen for idag skulle vi ta promenaden dar. man kunde ha fatt klattra upp for debn men det kanns sa fel faktiaskt eftersom aboruginerna inte vill att man ska gora det - men gjorde inget for den var anda stangd! sa istallet bestamde vi oss for att ga runt den istallet :) det var 1 mil!! jag vet ni maste tanka "shit vad dom tjejerna gar mycket" men ja det ar ju bra traning och vi ligger ju i for inomhus nar vi kommer hem :P ett problem hade vi... matilda har de mest hemska skoskav jag nagonsin har sett! det ar riktiga KOTSAR!! sa hon kunde inte ga i sina skor utan bestamde sig for att ga barfota :P haha. sa det var anledningen till att detta blev forsta gangen vi inte kom forst tillbaka! Ga och ha varmt vatten och ingen vind och 42grader som det var idag ar inget jag rekomenderar. men ja man gor det aknske bara en gang i sitt liv sa vi ska inte klaga :)
nar vi var klara har var det dags att aka mot Alice igen, 5 timmar i bussen och varmen. inte jatte kul men vi gjorde det basta av situationen och spela maffia istallet! Shit vad kul man kan ha :) dodade nagra timmar dar japp. och tillslut kom vi fram och sen blev det sent annu en gang eftersom vi alla ahde middag efterart och lite att dricka. Men som sagt trevliga manniskor sa gjorde ingenting :)


 
overst: Ulluru i soluppgang :)
Underst: jag tar en liten solstund PA Ulluru :D ahah

 kola in den roda och VARMA sanden :)

Ps. Vi var ju forresten och at pa restaurang innan vi lamnade Alice och sa har gott och trevligt var det :)


Sa nu ar vi tillbaka i sydney och forsoker se sa mycket av denna fina stad som mojligt.
men ja jag lagger upp bilder istallet sa ni kan se hur udnerbart har ar :) och hur kul vi har det!

 Jag och Harbour Bridge :)
 Operahuset i Sydney :) VI :D

 Vi var INNE och kolla pa OS stadion :)

 Japp det ar sant, jag vann guldmedalj i os :D (det ar de prispallar som anvandes pa os 2000, ganska coolt va :) )

 Detta ar facklan, eller den stora elden eller vad ni vill kalla den,  som var tand under os :)
 Sydney, fina underbara Sydney :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0