andra veckan

Tanka sig, vi ar redan inne pa var andra vecka. Och arligt talat sa har vihunnit med mycket kanns det som.
Vi akte till Mission Beach som sagt, efter det akte vi till Townsvill. Dar blev det vand\ring upp for ett berg :)(kanner oss valdigt duktiga) och utekvall..sen ute kvall men bara trevligt!!

Har har ni Townsville, valdigt mysig tycker vi.
Berget i bakgrunden var dte vi vandrade upp for. Maste dock tillaggas att det var minst 30 graderoch stekande sol nar vi gjorde det. Traning for den dagen? Ja vi tycker det.

Val uppe pa berget, MED MYCKET FIN UTSIKT!!

Townsvill i nattaljus ;)

Sedan drog viut pa havet, eller ut och ut vi akte ut pa Magnetic island, jatte mysig och fin var den.
Stannade dar i tva natter. Forsta dagen (sondag) var en slappe dag, var valdigt trott, hade ju somsagt en valdigt tung kvall i fredesoch det satt i annu till idag :P Och annars gickvi mest runt och kollade runt, sdag vad som fanns och hyrde cyklar for dagen efter. Ja det ar sant vi hyrde cyklar. Ni ska veta att dte ar en valdigt stor o och vi tankte istallet for att aka buss runt, varfor inte cykla? STORT MISSTAG :P for det var VAAALDIGT \mycket hoga backar.uuusch i den javla varmen. vet att man inte ska klaga men ibland kan det bli for mycket!! Men vi klarade oss hela dagen, en trevlig dag dar vi fick semycket!! och bada i otroligt blatt vatten :)
maste beratta om var festmaltid ocksa, jag erbjod matilda KANGRU och hon alskadedet :)muuums,lange senvi at samycket opch gott eftersom vi bantar har nerenu :P haha, inte riktigt santmen vada man far ju leva snalt. men detta kommer vi ha fler ganger:)

Magnetic Islands stora stenar och Townsville i bakgrunden :)

Vi fick trevligt besok under middagen :)

ja sahar ser det ut nar man bar runt pa sitt liv. fy fan langtar redan INTE tills jag ska ha upp dne pa ryggen igen

Nu har vi iallafall kommit till Bowen, eller vi har forresten varit har i snart en vecka. Och med detta kan jag saga att VILKEN HALA DETTA AR. haha. na men det ar sant finns verkligen inget att gora. Vi har avrit pa stranden 4 dagar i rad, visst det ar mysigt mn varje dag har ju sett lika dan ut. na nu ar vi trotta pa detta och ska dra vidare om nagon dag. Har dock traffat trevliga manniskor. jag hade en svensk i mitt rum som har raddat manga av mina trakiga dagar. sa helt bortkastat var det val inte. Igar var det dock forsta gangen det hande nagot. Det var "Beach party" med alla fran hostlet. roligt varre., eller det var mysigt iallafall. :)
Sa nu galler det att sta ut de sista dagarna och sen bar det ut pa nya aventyr mot nya mal :D

Aven om Bowen ar trakig sa kan vi ju verkligen inte klaga pa stranden. wow vad underbara dagar vi haft har !!

manga killar behovdes for att fixa elden till beach festen. :P

Manga manga halsningar fran mej och matilda :) Vi ar sa lyckliga och glada och matta for en gangs skull :P for igar blev det kottbullar :D MUMS!!

Lovar att avar lite battra pa att uppdatera sa alla ni vet vad som hander, och jag har ju fatt klagomal pa att jag inte lagger upp tillrackligt manga bilder sa ska forsoka bli battre :)


Kommentarer
Postat av: mormor

2009-09-09 @ 19:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0