we are rocking in Rocky

Jaha vi lamnade Arlie beach och tog oss vidare till Mackay.
hmm bra val? njaa.. nar vi kom dit fick vi hora att dar var inga ladiga rum sa fick ta in pa hotel. Men vad gjiorde det? Vi levde livet, ellr vi tog igen oss. vila kolla film och bara hade allmant trevligt bara vi tva utan massa andra folk runt omkring oss. Sa helt ok om vi kan saga sa!
Dagen efter fick vi dock flytta till ett backpackers igen, vi ar ju som sagt inte gjorda av pengar! ett litet stalle emd inte sa mycket folk, helt ok. Dock var vi fortfarande trotta och spenderade mesta tiden inne pa rummet och tog det lugnt. Visst vi blev inte valdigt imponerade av Mackay, fanns typ inget att gora dar - varav alla andra satt och drack for det var tydligen det man gor i Mackay. Har nog sett det sjukaste drickspelet nagonsin men haha vi som inte dricker kan skratta.  Som sagt i mackay hande inte sa mycket men nar man larde kanna alla pa hostlet sa blev det okej, filmtittande varje kvall/natt blir man aldrig besviken pa :p
men efter 4 dagar dar had vi fatt nog och drog vidare till Rockhampton dar vi ar nu. Lite mer och se men fortfarande inte som de andra stallena. men man far val testa pa allt eller hur. Nu har vi iallafall bestamt att vi ska dra ut pa en ranch ute pa landet en hel dag, ser verkligen fram emot det !! COOLT! sa nasta gang kan jag beratta lite md om det.
For ovrigt har vi det jatte bra!! tagit ett litet "break" fran solandet men det tar vi igen senare.
Sa har mysigt hade vi det i vart hotellhum och unnade oss for en gangs skull :P

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej Lotta!

Ni verkar ju ha det mysigt och roligt. Det är väl en upplevelse att se en rach. Ser fram emot att läsa om det.

2009-09-17 @ 19:22:24
Postat av: mormor

Jag ser ju att ni har det jättemysigt. Angående ranchen verkar det jättetrevligt, men stanna inte där!!!! jag saknar dig.

2009-09-18 @ 16:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0