sista tiden i sydney

Som sagt vi begav oss tillbaka in till sydney for dom sista dagarna och vadret har da varit lite upp och ner.
Vi har passat pa att gora det sista nu innan vi aker vidare imorgon till Canberra.

Men de senaste dagarna i sydney har inte varit fy skam. Vi hade en helt okej forsta dag pa vart nya hostel och aven solen tittade fram pa eftermiddan och da f\tog jag en stund i parken och bara vila och solade lite for jag var helt slut efter utgangen kvallen innan och mitt kna var inte helt for glatt heller :P men det var rn dkon lugn dag och man fick tillbaka hoppet pa nagon fin dag till :)
Pa kb\vallen tog vi en fika med Alex och hennes kompisar och sen avslutades kvallen med en skrackfilm i deras lagenhet :)

Dagen efter var KANON!! solen var varm och skon och det var HELT bla himmel :) woho alskar solen! Sa vi begav oss ut till Bondi igen for lite sol och bad :) vet ju inte nar solen kommer fram igen :P Det var underbart och hur skont som helst. MYCKET FOLK!! Vi stannade kvar dar tills solnedgangen for att fa se den underbara igen och sen akte vi hem och la oss.

Upp tidigt igar for att aka upp till Blue Mountains. wow det ar riktigt fint dar uppe och sa haftigt. Vi tog en heldag och vi fick saker for pengarna och guiden var en parla. Sotaree liten gubbe far man leta efter :) Vi fick bland annat aka till Flat Rock, Wentworth falls, Scenic world, en speciel plats med nagon aborigin malning och sist fick vi aka bat langs kanalen i Sydney :) det var en heldag och vi hade mycket roligt. Helt klart vart det!

Idag har det blivit en sista dan i Sydney med lite shopping, Fika med Vera for att saga hej da och nu ikvall ska vi traffa Alex for sista gangen sa far se vad vi hittar pa da :)

Vi har hort att nu ska det regna i ca en manad har sa darfor ger vi oss vidare, kan ju inte bara sitta har. Vi har sett det mesta tycker vi och ar nojda. Sa nu aker vi till Canberre for ett par dagar sen vidare till Melbourne :)

jag bjuder pa lite bilder ocksa tankte jag ;)

Pa vag till utsiktisplatsen langs ut till vanster dar borta..

En fin sikt over Bondi hade man :)

Det vra kyligt men inte kallt sa en mysog stund nere pa stranden och lasa och skriva var inte fel :)

Pa lang promenad mellan stranderna :)

wihoo

oj oj violket vader det ar och sooom det blaser.

haha oj nu maste jag nog aluta for idag for har sitter personer bakom som inte ser for glada ut att jag drojjer vid datan :P men imorgon har jag tva timmar innan bussen gar sa lovar att forsoka lagga upp mer bilder da :)

Kommentarer
Postat av: mamma

Låter härligt gumman tur det blev lite bra väder/sol så du kunde njuta av "Bondi" vet ju inte om du kommer dit igen....

Roligt att turen upp i bergen var härligt ska bli roligt se alla dina bilder sen

Ha en fortsatt härlig resa o passa på o njut

Kram mamma

2012-02-07 @ 15:25:00
Postat av: Susanne

Låter härligt, njut av värmen för det är garanterat varmare där än här. Ha det så gott och nju av resan.

2012-02-07 @ 20:12:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0